Grunnleggende Bilreparasjon

Å lære grunnleggende bilreparasjon kan hjelpe deg på så mange måter gjennom hele livet. Foruten å spare penger på å ta det med i en butikk, kan du lære andre hvordan du gjør det samme. Les denne artikkelen for måter å fikse ting som ofte bryter inn i forskjellige bilmerker og modeller.

Har du vanskelig for å starte bilen? Batteriet må sannsynligvis lades opp eller byttes ut. Du må sjekke batteriets ladetilstand. Du kan bruke et hydrometer eller et voltmeter, avhengig av hvilken type batteri du har. Hvis du regelmessig har ladet opp batteriet, kan det være på tide med et nytt.

Vær veldig forsiktig når du berører de elektroniske delene på bilen din. Du bør ikke berøre ledninger med mindre hele systemet er slått av. Du bør være oppmerksom på advarseletikettene på de forskjellige delene av bilen din. å berøre noen deler kan være farlig selv når bilen er slått av.

Grunnleggende vedlikehold som oljeskift er faktisk veldig enkelt å gjøre selv. Du trenger bare ved rampe, en panne og noen få grunnleggende verktøy. Bare vær sikker på å sjekke med by- eller fylkestyret på forhånd for å finne ut hvor du skal ta bort spilloljen din. Det er ekstremt skadelig for miljøet, og du kan bli utsatt for bratte bøter for å ha dumpet det ut.

Hvis du jobber med bilen din, må du sørge for at du får et skriftlig estimat på forhånd. Anslaget bør omfatte hva som repareres, delene som skal til og forventede kostnader for arbeidskraft. Den skal også si at de vil be om godkjenning før de utfører ytterligere arbeid som overstiger den angitte tiden eller tiden.

Ikke betal en bilmekaniker før du har testkjørt bilen din for å være sikker på at de gjorde jobben sin. Hvis du ikke gjør dette, kan det hende du ikke får det rette problemet reparert.

Se etter advarselsskiltene om at mekanikeren din ikke er så kompetent som du kanskje håper. Hvis de snakker i sirkler og unngår spørsmålene dine, bør du ta virksomheten din andre steder. Løp, ikke gå, til en annen mekaniker.

Det er raskt og enkelt å skifte bilbatteri. Det innebærer vanligvis å løsne et klips på toppen av batteriet og bruke en skiftenøkkel for å løsne og fjerne kontaktene. (Naturligvis bør du gjøre dette når motoren er av!) Pensel kontaktene rene med en stålbørste. Løft ut det gamle batteriet og sett det nye batteriet på plass. Fest kontaktene godt og fest låsen. Du burde være god å gå!

Det kan være farlig å reparere biler alene. Du trenger noen som hjelper deg slik at det er en beredskapsplan på plass. Kjøp verktøy som er av god kvalitet, slik at de ikke går i stykker når du bruker dem. Du trenger spesielt godt utstyr for å skifte dekk. Jekken må holde bilen oppe uten problemer mens du jobber på undersiden av bilen. Gjør deg forsiktig med en hydraulisk gulvjekk, spesielt en som har sikkerhetstestede og godkjente stativer.

I stedet for å løpe til mekanikeren hver gang du hører en morsom lyd eller pausene dine begynner å gli, kan du stole på deg selv. Tipsene i denne artikkelen skal komme i gang med grunnleggende bilreparasjon. Husk dem neste gang du har problemer med bilen din av en eller annen grunn.