Ting Du Må Vite Om Bilreparasjon

Å lære om bilreparasjon kan være din billett til å spare mye penger, spesielt hvis du har en gammel bil eller en med flere problemer. Denne artikkelen vil gi deg noen gode triks du kan bruke i livet. Les videre for å begynne å gjøre bilreparasjon selv.

Kontroller overføringsvæsken annenhver til tredje måned. La motoren gå og åpne panseret på bilen. Bruk girkassen til å kontrollere væskenivået. Hvis det ikke er nok væske i overføringen, har du sannsynligvis en lekkasje et sted i systemet. Det er best å ta bilen til en mekaniker slik at han kan finne lekkasjen.

Når du tar bilen til mekanikeren, bør du ikke dra før du får en fullstendig diagnose av hva som må fikses. Hvis mekanikeren nekter å se på bilen med en gang eller ikke vil gi deg et tilbud for problemene han diagnostiserte, finn noen andre.

Henvisninger er en flott metode for å finne en flott bilmekaniker. Snakk med venner og familie og spør om de har noen anbefalinger. Spør om kvaliteten på arbeidet, hva det kostet og hvilke fordeler som ble tilbudt. Folk vil fortelle deg hva slags ting de måtte forholde seg til, og om personen var ærlig.

Hvis bildørene og lukkelåsen pleier å bli stive, må du unngå å bryte nøkkelen i låsen ved å smøre dem med jevne mellomrom med en gjennomtrengende oljespray. Du kan bruke plastforlenger som følger med sprayboksen for å levere olje til det indre av låsemekanismen. Hvis du har forlagt denne utvideren, er det bare å spraye nøkkelen rikelig og vri den i den stive låsen flere ganger.

Kjøp OEM-deler. Disse delene er de samme originaldelene designet av produsenten. Generiske deler kan være billigere, men de har kanskje ikke god nok kvalitet. Mye kan koste deg tonn nedover veien.

Du bør ikke vente for lenge før du bytter vindusviskerblad på bilen din. Unnlatelse av å gjøre dette kan føre til at de arbeider feil neste gang det regner ute, noe som kan føre til en ulykke. Det er lurt å bytte dem hvert par år /

Når det er på tide å ta bilen inn på jobb, tenk nøye på om du vil gå til forhandleren eller en lokal reparatør. Forhandleren vet ofte mest om din spesifikke kjøretøystype, men de koster vanligvis mest. Vei alternativene dine og gå med det som er riktig for deg.

Kontroller at teknikeren er sertifisert. Sørg spesielt for at de er godkjent av NIAE og andre lisensstyrer. Dette vil fortelle deg om de er skikkelig opplært og vil gi deg kvalitetsservice.

Som nevnt i begynnelsen av denne artikkelen, er det så mange fordeler ved å lære å gjøre bilreparasjon på egen hånd. Foruten å spare penger fra å gå til mekanikeren, kan du formidle visdom til venner og familiemedlemmer. Husk disse tipsene slik at du kan gjøre bilreparasjoner alene!